ÄÄNESTYOHJEET – NRO 1!

ÄÄNESTYOHJEET – NRO 1!

2.3.2020 Artisti 0

1. Catharina Zühlke: Eternity
Lähetä 1 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 51

Voit äänestää suosikkibiisiäsi UMK20-lähetyksen aikana lauantaina 7.3. Voittajabiisi edustaa Suomea Eurovision-laulukilpailussa toukokuussa Rotterdamissa, Alankomaissa.

Uuden Musiikin Kilpailussa lauantaina 7.3. kuusi kilpailijaa esittävät kilpailukappaleensa ja näistä valitaan Suomen euroviisuedustuskappale. UMK20-voittajabiisin valintaan vaikuttavat 50 % yleisöäänet sekä 50 % kutsutun kansainvälisen raadin antamat pisteet. Voit äänestää suosikkiasi UMK20-show’n aikana, kaikkien kilpailuesitysten jälkeen.

Voit äänestää suosikkibiisiäsi maksutta Yle.fi-sovelluksella, jonka voit ladata Android– sekä Apple -älypuhelimiin ja tabletteihin. Kirjaudu sovellukseen Yle Tunnuksella ja olet valmis äänestämään. Voit antaa yhdelle lähetyksen aikana kappaleelle sovelluksella yhden äänen. Äänestys julkaistaan sovelluksessa lauantaina 7.3.

Voit myös äänestää lähettämällä tekstiviestin tai soittamalla äänestysnumeroon. Tekstiviestin hinta on 1 euro ja puhelinäänen hinta on 1 euro + paikallisverkkomaksu. Voit äänestää useamman kerran. Keräystuotto käytetään Nenäpäivän yhteistyöjärjestöjen hankkeissa kehitysmaissa vuosina 2020–2022.

Älä lähetä tekstiviestejä tai soita äänestysnumeroihin muulloin kuin lauantain 7.3. lähetyksessä mainittuun aikaan – ääntäsi ei rekisteröidä mutta se voidaan laskuttaa liittymästäsi.